Waarschuwing
  • JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 980 niet laden

Estria

Estria logo goed

 

Over Estria

SV Estria is sinds 1919 een bruisende en ambitieuze voetbalvereniging. Ze bestaat uit ca. 400 leden, waarvan ca. 175 jeugdleden (peildatum 1 aug. 2014) en behoort tot één van de grootste sportverenigingen in de gemeente Grave.Het hoofddoel van de vereniging is om zich te profileren als een "club in beweging" met de voorwaarde dat haar leden met plezier voetballen op zowel prestatief als recreatief niveau. Daarnaast wordt met het organiseren van (sport)evenementen en de inbreng van vrijwilligers de "clubbinding" gestimuleerd wat de basis is voor het voortbestaan van de vereniging.

SV Estria heeft de kenmerken "sportiviteit" en "respect voor elkaar" hoog in het vaandel staan. Daarnaast is er het streven om voor haar (jeugd)leden en vrijwilligers een veilige en sociale omgeving te zijn die er voor zorgdraagt dat iedereen met plezier zijn of haar hobby kan uitoefenen. Deze voetbalhobby wordt aan de leden op allen niveaus aangeboden, waarbij getracht wordt de vaste kosten zo laag mogelijk te houden en de individuele voetbalontwikkeling en sociale ontwikkeling zo optimaal mogelijk te stimuleren.

Met een gestructureerde bestuurlijke organisatie, waarbinnen vele vrijwilligers werkzaam zijn, wil de vereniging op alle fronten "in beweging" blijven, waarbij de externe en interne communicatie alle aandacht krijgt.

Dit alles met de inzet om SV Estria zowel prestatief als recreatief op een hoog niveau te brengen en te houden.

Estria en Bento Schaijk

Bento Schaijk levert sinds ... de clubkleding bij Estria. Estria maakt gebruik van .... en heeft ...

Aanvullende informatie

Log In or Register